Wie zijn wij?

Welkom bij MijnVitaliteitscoach! Zoals de naam al aangeeft, zijn wij een team van kwaliteitsgeregistreerde coaches, die klaar staan voor jou. Wij hebben verschillende coaches met elk hun eigen expertise op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Aan de hand van jouw probleem of hulpvraag, kan je hieronder kiezen voor de coach die het beste bij jou past!

Wij werken samen met SamenGezond. Wil je een check of een videoconsult tegen een aantrekkelijk prijs? Meld je dan aan bij SamenGezond.

 

Ik wil gezonder eten

Met onze voedingscheck helpen wij je snel met een concreet en praktisch advies. Kamp je met overgewicht en wil je afvallen? Ervaar je gezondheidsklachten als gevolg van jouw eetpatroon? Je houdt voor een paar dagen je eetdagboek bij en aan de hand van jouw hulpvraag en eetdagboek, krijg jij van onze diëtist een advies voor een paar kleine, gemakkelijke aanpassingen in je eetpatroon. Zo kom je een heel eind en voel je je ook fitter. Bestel een voedingscheck

 

Door alle hypes in de media is het soms moeilijk om te weten wat je het beste kunt eten. Hetzelfde geldt voor je gezin. Eet ik wel gezond? Wat is gezonde voeding? Wat werkt voor mij (of mijn gezin)? Met een videoconsult met onze diëtist krijg jij de tijd om jouw vraag of vragen over voeding te stellen. Bestel een videoconsult met de diëtist.

 

Ik wil beter slapen

Een goed slaappatroon is waar een gezonde leefstijl mee begint! Slaap je slecht, dan is de kans groter dat je minder zin hebt om te bewegen en dat je ongezonder gaat eten. Met onze slaapcheck houd je een slaapdagboek bij en krijg je een praktische advies van onze slaapcoach om je slaappatroon te verbeteren. Bestel een slaapcheck.

 

Ik wil weten wat de overgang met mij doet

Zit je (net) in de overgang en weet je niet wat er op je afkomt? Onze overgangsconsulent is dé expert op het gebied van de overgang en geeft je niet alleen uitleg over wat je kan verwachten, ze deelt ook praktische tips om met overgangsklachten om te gaan. Bestel een videoconsult met de overgangsconsulent.

 

Ik wil minder stress ervaren

Onze mentalcoach helpt je verder op weg als je een hulpvraag hebt op het gebied van stressklachten. Heb je moeite om een goede werk/privébalans te houden, of een andere stressgerelateerde vraag? Bestel een videoconsult met de mentalcoach.

 

Ik wil een gezondere leefstijl

Een gezonde leefstijl is een combinatie van gezond eten, meer bewegen, stoppen met roken, minder drinken en goed ontspannen en slapen. Wil je gezonder leven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar een paar klein praktische tips die je meteen kan toepassen? Of heb je een andere vraag dat gerelateerd is aan een gezonde leefstijl. Onze leefstijlcoach helpt jou verder op weg! Bestel een videoconsult met de leefstijlcoach.

 

Meer informatie of vragen?

Stuur een email naar [email protected].

Ben je al geregistreerd?

Log in